Як пише червневий номер журналу TheBanker, технологія ПриватБанку дозволяє найпростішими методами вирішити одну з фундаментальних проблем операцій з готівкою – зарахування виручки до її доставки та перерахунку в банку. Простота технології та можливість її широкого використання принесли «Online-інкасації» найвищу оцінку Highly Rated експертів у галузі технологій роботи з готівкою та казначейських технологій (Innovation in Cash and Treasury Technology).

«Це дивовижно проста технологія, у процесі її впровадження ми самі здивувалися, як така ідея не спала нам на думку раніше, – говорить заступник Голови Правління банку Людмила Шмальченко. – Тепер ми втричі скорочуємо час на проведення операцій, економимо тисячі гектарів лісу за рахунок мінімізації паперового документообігу, а сама розробка не потребує додаткових витрат під час впровадження та виключає помилки».

Сьогодні цю інновацію використовують уже понад 2 000 українських компаній: найбільший авіаперевізник АероСвіт, національна роздрібна мережа салонів мобільного зв’язку Євромережа РИТЕЙЛ Україна, мережа магазинів Prostor, найбільша мереже автозаправних станцій ПАТ «УКРНАФТА», ТОВ ВТФАвіас та ін.

Інновації ПриватБанку потрапляють у світовий рейтинг уже другий рік поспіль. У 2010 році найкращою інновацією в галузі технологій роботи з готівкою та казначейських технологій (Innovation in Cash and Treasury Technology) визнано розробку ПриватБанку – система електронної решти LiqPay. Цю технологію впроваджено в усіх філіях та відділеннях банку під брендом «Без монет».

У рейтингу Innovation in Banking Technology Awards 2011 експерти журналу розглянули понад 240 заявок від комерційних та інвестиційних банків, фондових компаній і розрахункових палат з усього світу.

Контакти прес-служби

Адреса головного офiсу:
01001, Україна м. Київ, вул. Грушевського, 1д.
press@privatbank.ua