ПриватБанк почав підготовчі роботи з переведення служби телефонної підтримки на систему роботизованого обслуговування клієнтів і використання систем штучного інтелекту для консультування з основних питань банківського обслуговування. Як повідомила керівник служби клієнтської підтримки ПриватБанку Оксана Аношечкіна, банк протягом найближчого місяця планує реалізувати рішення одного з провідних світових постачальників.

У зв’язку з початком реалізації проекту протягом декількох днів клієнти банку можуть стикатися з тимчасовими перебоями роботи телефонної лінії підтримки 3700 або зниженням пропускної здатності каналів телефонії. При цьому фахівці банку проводитимуть роботи з роботизації сервісного центру в максимально розвантажений час – вихідні дні та нічні години.

«Ми приносимо свої вибачення клієнтам, які через проведення технологічних робіт у якийсь момент не змогли додзвонитися в банк, – зазначила Оксана Аношечкіна. – Сьогодні понад 60% звернень і питань клієнтів ми опрацьовуємо через сучасні канали комунікацій – чати, месенджери та боти, що зараз працюють у посиленому режимі та доступні цілодобово з будь-якої точки світу».

Крім телефону клієнтської підтримки 3700, ПриватБанк спілкується з клієнтами через зручні та сучасні канали: Facebook, Viber, Sender, чат підтримки в Приват24 та на сайті банку.

Контакти прес-служби

Адреса головного офiсу:
01001, Україна м. Київ, вул. Грушевського, 1д.
press@privatbank.ua