ПриватБанк у партнерстві з Європейською Бізнес Асоціацією, OLX Україна та компанією Mastercard започаткували “Бізнес-школу для захисників” на Privatbank Business Platform. Цей освітній проєкт надасть українським військовослужбовцям та ветеранам знання, інструменти та підтримку для успішного переходу до цивільного життя завдяки підприємництву. 

 

Онлайн-курс буде безплатним для захисників та захисниць. Його також зможуть пройти рідні військових, які взяли на себе керування бізнесом в тилу, поки їхні близькі люди на фронті.

 

Навчання стартує 22 жовтня. Перша лекція від Світлани Лємєшко буде на тему перебудови мислення та порад щодо використання отриманих на службі навичок для ведення бізнесу. Реєстрація на навчання вже відкрита на PrivatBank Business Platform за спосиланням: https://cloud.info.olx.ua/priv_olx 

 

Ми прагнемо допомогти захисникам і захисницям реалізувати свої підприємницькі мрії завдяки використанню вже набутих навичок та розвитку нових. “Бізнес-школа для захисників” націлена на створення та розвиток власного бізнесу та отримання необхідних знань та ресурсів для успішної реалізації підприємницьких задумів.

 

"Цей проєкт – це певною мірою вдячність нашим героям. Ми щиро переконані, що створення власної справи – це той шлях, на якому наші захисники зможуть знайти і економічну незалежність, і метод адаптації до життя після війни. Разом з тим, це ще й інвестиція у зміцнення майбутнього економіки України”, – зазначив член правління з корпоративного бізнесу та МСБ Євген Заіграєв.

 

"Згідно з опитуванням Європейської Бізнес Асоціації, у 43% малого і середнього бізнесу є співробітники в лавах ЗСУ. Ми всі дуже чекаємо на їх повернення і водночас розуміємо, що частині колег-ветеранів та -ветеранок будуть потрібні навчання або перекваліфікація. І ми прагнемо їм в цьому допомогти. Тому підтримуємо функціонування цього освітнього проєкту вже сьогодні”, – коментує Олена Еро, керівниця проєкту Unlimit Ukraine Європейської Бізнес Асоціації.

Із задоволенням запрошуємо всіх охочих долучитися до першого вебінару та дізнатися про корисні інструменти і практики розвитку власної справи.

 

Контакти прес-служби

Адреса головного офiсу:
01001, Україна м. Київ, вул. Грушевського, 1д.
press@privatbank.ua