Українці зможуть оформити платіжну картку національної платіжної системи ПРОСТІР від ПриватБанку у будь якому з понад 1000 відділень банку по всій країні. Як повідомив член правління банку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, відтепер картки національної системи доступні у кожному відділенні банку, насамперед вони зацікавлять тих клієнтів, які отримують пенсійні та соціальні виплати від держави.

 

"Сьогодні у клієнтів банк при оформленні платіжної карти є вибір між картками міжнародних та національної платіжних систем, - відзначає Дмитро Мусієнко. - ПриватБанк випускає картки ПРОСТІР як звичайні картки для виплат, таку картку можна оформити для отримання пенсійних, соціальних виплат та виплат внутрішньо переміщеним особам, чи просто як картку для розрахунків”.

 

Користуватися картками ПРОСТІР від ПриватБанку можна для оплати покупок по всій Україні, розрахунків у мережі Інтернет (оплати комунальних послуг, доставки, таксі тощо), отримання готівки в банкоматах, касах банків та через POS-термінали у магазинах, аптеках, АЗК та переказів коштів на інші платіжні картки українських банків. 

 

ПРОСТІР - українська банківська багатоемітентна платіжна система масових платежів, в якій розрахунки за товари та послуги, видача готівки та інші операції здійснюються за допомогою платіжних смарт-карт за технологією, розробленою Національним банком України.

 

Контакти прес-служби

Адреса головного офiсу:
01001, Україна м. Київ, вул. Грушевського, 1д.
press@privatbank.ua