ПриватБанк робить більш доступними для українців сучасні цифрові міжнародні перекази: до кінця 2024 року всі клієнти ПриватБанку, що перекажуть кошти з власних валютних карток Visa на закордонні картки Visa по всьому світу або навпаки, окрім пільгових тарифів на переказ зможуть отримати кешбеки від 250 до 2500 грн.

 

Для участі у програмі кешбеків треба лише зареєструватися на сайті та надіслати через Приват24 хоч один переказ із валютної картки Visa ПриватБанку на міжнародну картку Visa або навпаки. Окрім розіграшу кешбеків, всі учасники програми мають також шанс отримати туристичний сертифікат для подорожей по Україні на 50 тис грн. 

 

Нагадаємо, до 15 лютого 2025 року тарифи на міжнародні перекази у Приват24 з валютних карток ПриватБанку на закордонні картки знижено удвічі до 1% (мінімум 50 грн) замість 2% (мінімум 50 грн). 

 

Надіслати переказ з картки Visa ПриватБанку на закордонну картку або навпаки можна через мобільний додаток або веб версію Приват24 в меню «Переказ на картку». Для цього вибрати з шаблону або заповнити дані закордонної картки, зазначити суму переказу та підтвердити операцію. Надіслати закордонний переказ можливо лише з валютної картки ПриватБанку в доларах США або Євро.

 

Відкрити цифрову валютну картку завжди можна дистанційно у Приват24, та купувати валюту онлайн миттєво у мобільному банку. Детальніше на сайті банку


 

Контакти прес-служби

Адреса головного офiсу:
01001, Україна м. Київ, вул. Грушевського, 1д.
press@privatbank.ua