Клієнти ПриватБанку вже зібрали понад 100 мільйонів гривень, що спрямовані на закупівлю вкрай необхідного для медзакладів України обладнання та дозволили лікарям врятувати життя тисячам наших захисників та мирних українців, постраждалих через війну. 

 

Зістарту у липні 2022 року програми благодійного фонду ПриватБанку “Невідкладний донат. Допомога шпиталям та медзакладам України”, донати на програму зробили понад 550 000 українців. Дякуючи благодійникам, 58 медзакладів з 18 областей країни отримали 276 одиниць найсучаснішого і критично важливого медичного обладнання, а також витратних матеріалів та медикаментів. Доречі, благодійна програма реалізується за координації Міністерства охорони здоров’я України, яке допомагає визначити найнагальніші потреби. 

 

Підтримати програму “Невідкладний донат. Допомога шпиталям та медзакладам України” можна, зробивши донат за допомогою будь-якого із сервісів ПриватБанку: в меню «Добро» в Приват24, меню «Благодійність» в банкоматах та терміналах самообслуговування та через сайт dobro.privatbank.ua, на якому розміщені звіти про доставлене обладнання.

 

Контакти прес-служби

Адреса головного офiсу:
01001, Україна м. Київ, вул. Грушевського, 1д.
press@privatbank.ua