Українські підприємці та малий бізнес можуть продавати свої товари та послуги у розстрочку через бота ПриватБанку @Privat_Invoice_bot. Як повідомив керівник напрямку торгового еквайрингу ПриватБанку Сергій Макаренко, щоб продавати товари у розстрочку з “Оплатою частинами” не обов'язково мати фізичний POS-термінал банку чи підключати сервіс інтернет еквайрингу чи інтеграцію з сервісом.  

 

Підприємці - клієнти ПриватБанку для оформлення оплати товарів у розстрочку з “Оплатою частинами” можуть виставити миттєвий рахунок клієнту прямо з компьютера чи смартфона продавця через Telegram-бота. Покупець здійснює покупку в межах доступного йому ліміту кредитування, підтвердженого банком, а оплачує рахунок за допомогою Приват24.


Купівля товарів у розстрочку через сервіси ПриватБанку “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка” є найдоступнішою для клієнтів банку,  оформити розстрочку можна миттєво на сайтах та в магазинах  всіх найбільших українських мереж з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Щомісяця українці купують у розстрочку через ПриватБанк товарів на 1,6 мільярда гривень.

Контакти прес-служби

Адреса головного офiсу:
01001, Україна м. Київ, вул. Грушевського, 1д.
press@privatbank.ua