ПриватБанк відкрив прийом заявок за програмою пільгового кредитування українського малого бізнесу та підприємців на купівлю електрогенераторів, джерел безперебійного живлення, сонячних та газопоршневих електростанцій, твердопаливних котлів тощо – всього, що потрібно для енергонезалежності.

 

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв, підприємці та юридичні особи можуть отримати кредити в ПриватБанку для забезпечення енергонезалежності та енергоефективності:

 

- Мікро та малий бізнес - до 10 млн грн, причому кредити до 1 млн грн фінансуються без застави на строк до 2 років, а кредити від 1 до 10 млн грн до 5 років (із заставою обладнання або іншого майна). ПриватБанк скасував комісію за видачу таких кредитів та встановив мінімальний аванс на рівні від 10% вартості обладнання.

 

- Для клієнтів середнього та корпоративного бізнесу доступні кредити на суми від 10 млн грн на строк до 5 років.

 

"В умовах відсутності стабільного доступу до електроенергії в країні, наші бізнес-клієнти потребують швидких рішень щодо термінової купівлі альтернативних джерел електроенергії  для підтримання безперебійного режиму роботу. Отримати кредит в ПриватБанку можна  за спрощеною процедурою, без зайвої бюрократії та швидким ухваленням рішення щодо фінансування”,- зазначив член правління ПриватБанку з питань МСБ Євген Заіграєв.

 

Заявку на отримання кредиту для альтернативного енергозабезпечення можна подати на сайті банку.

 

Контакти прес-служби

Адреса головного офiсу:
01001, Україна м. Київ, вул. Грушевського, 1д.
press@privatbank.ua