Також ПриватБанк відзначений Euromoney найкращим українським банком для МСБ, найкращим цифровим банком та найкращим в країні банком за рівнем корпоративної соціальної відповідальності. 

 

19 липня 2024 провідне британське фінансове видання Euromoney опублікувало результати щорічної премії Awards for Excellence, якою експерти журналу відзначають найкращі банки світу. Найкращим банком в Україні визнаний найбільший державний ПриватБанк.

 

Як відзначає видання, зазвичай Euromoney рідко відзначає серед найкращих банків державні фінансові інститути. Але кожен, хто знає Україну, знає, що ПриватБанк – це не звичайний державний банк. “ПриватБанк є найбільшим банком в Україні з 18 мільйонами клієнтів. Більше половини банківського населення використовує ПриватБанк як свій основний банк, - йдеться в статті Euromoney. - Після націоналізації ПриватБанк зазнав серйозних позитивних змін в управлінні, персоналі, системах ризиків, продуктах і бізнес-моделі”. 

 

За визнанням Euromoney, ПриватБанк є найкращим українським банком для малого та середнього бізнесу, та досяг значних успіхів у сфері обслуговування малого та середнього бізнесу, видавши понад 24 тис. нових кредитів та розвиваючи сучасну мережу безготівкових розрахунків та онлайн сервісів для корпоративних клієнтів.

 

ПриватБанк визнаний і найкращим цифровим банком запустивши застосунок “Термінал” для iPhone, що зробило Україну четвертою країною в Європі та сьомою у світі, де підприємці можуть приймати платежі картками виключно через iPhone, не потребуючи традиційних торгових терміналів. 

 

Активна благодійна діяльність банку, програми спрямовані на розвиток безбарʼєрності та ментального здоровʼя, принесли ПриватБанку перемогу як найкращого українського банку за рівнем корпоративної соціальної відповідальності. 

 

Контакти прес-служби

Адреса головного офiсу:
01001, Україна м. Київ, вул. Грушевського, 1д.
press@privatbank.ua