Клієнти ПриватБанку можуть придбати необхідні сьогодні товари та обладнання для ефективного накопичення і використання енергії в “Оплату частинами”. 

 

Як повідомив керівник Напрямку торгового еквайрингу ПриватБанку Сергій Макаренко, “Оплата частинами” для покупців доступна в багатьох мережах провідних українських рітейлерів та спеціалізованих компаніях, в тому числі цілодобово в інтернеті.

 

"В умовах дефіциту енергопостачання ми намагаємось надавати зручну та доступну можливість покупки техніки та обладнання, необхідного саме зараз для енергозабезпечення родин. А сплачувати вартість частинами можна протягом обраного терміну, - відзначає Сергій Макаренко. - Сьогодні кількість партнерів, які пропонують “енергонезалежні” рішення в “Оплату частинами”, зростає, що дає можливість нашим клієнтам з лімітами “Оплати частинами” обирати як бажані товари, так і магазини.“  

 

Покупки з “Оплатою частинами” є найдоступнішими для клієнтів банку, що мають ліміт, оскільки процент становить всього 0,01% від суми покупки, а комісія за списання платежів з кредитних коштів відсутня. До того ж клієнти можуть самостійно і в будь-який момент керувати угодами у своєму застосунку Приват24 (перегляд умов, можливість дострокового чи повного погашення).

 

Детальніше за посиланням https://privatbank.ua/kredity/oplata-chastyami

 

Контакти прес-служби

Адреса головного офiсу:
01001, Україна м. Київ, вул. Грушевського, 1д.
press@privatbank.ua