ПриватБанк другий рік поспіль став генеральним партнером Київського марафону Незламності (Kyiv City Marathon), щоб сприяти популяризації спорту та бігу, підтримати безбар'єрність спортивного руху та благодійні програми в Україні.

Як повідомив активний учасник забігу та українського бігового руху, член правління ПриватБанку Євген Заіграєв, можливість підтримати марафон для банку - це чергова нагода надихнути українців показати свою незламність, і чи не найважливіше – ще одна нагода підтримати наших військових та ветеранів. 

Цього року на Київському марафоні Незламності ПриватБанк підтримуватиме символічний забіг для військових і ветеранів із центру Superhumans. Корпоративна команда ПриватБанку теж не відстає і в різних містах України активно готується до головного марафону країни. Також на вболівальників та учасників марафону чекатиме професійна фанзона, безготівковий платіжний сервіс та спеціальна пропозиція при реєстрації на марафон.

Для всіх клієнтів ПриватБанку, які хочуть взяти участь у Київському марафоні Незламності, в програмі лояльності “Привіт” у Приват24 буде доступна спеціальна пропозиція - знижка 5% при реєстрації на будь-яку дистанцію. Щоб скористатися перевагою, варто активувати відповідну пропозицію в програмі “Привіт” у Приват24 та оплатити реєстрацію на сайті Київського марафону карткою ПриватБанк.

Кожна реєстрація на Київському марафоні Незламності 2024 має важливу благодійну складову: 50% від прибутку буде направлено на підтримку ЗСУ через державну фандрейзингову платформу UNITED24.

Довідково:

Традиційно Київський марафон щорічно проходить у центрі столиці з 2010 року. Рік повномасштабного вторгнення став першим в історії, коли він не відбувся. Але вже у жовтні 2023 року українські бігуни знову вийшли на старти Київського марафону від Run Ukraine - за підтримки ПриватБанку.


 

Контакти прес-служби

Адреса головного офiсу:
01001, Україна м. Київ, вул. Грушевського, 1д.
press@privatbank.ua