У межах програми «Невідкладний донат. Допомога медзакладам та шпиталям України» ПриватБанк та його благодійний фонд передали хірургічний аспіратор та медичні інструменти для оперування на суму 2 507 700 грн. Це обладнання вже встигло показати свою ефективність, скоротивши час церебральної операції мінімум на годину, і медики продовжують вивчати його можливості, аби покращити якість надання медичної допомоги. 

 

"Останнім часом нам багато обіцяли допомогу, але з тих чи інших причин ці ініціативи зривалися. Такий масштабний проєкт, спрямований на широке коло потреб, дуже цінний. Ми раді за себе й за колег з інших регіонів. Українці – непереможна нація. Ми пройшли всі необхідні навчання, але не очікували, що краніотом, який ми просили на відділення, має настільки широкий функціонал. Уже перші спроби роботи з моторною системою показали, що тривалість кожної церебральної операції скоротилася мінімум на годину. Нарешті в цьому аспекті ми не гірші за будь-який нейрохірургічний підрозділ у світі. Дякую вам за допомогу!" – сказав завідувач нейрохірургічного відділення.

 

Опорна лікарня Полтавської області стала п’ятою для надання допомоги нейрохірургічним відділенням із дванадцяти запланованих. Метою проєкту є підвищення якості та скорочення часу надання невідкладної нейрохірургічної допомоги, забезпечивши критично важливим обладнанням та інструментами медзаклади дванадцяти регіонів на загальну суму 20 000 000 грн. 

 

Підтримати програму можна, зробивши донат за допомогою будь-якого із сервісів ПриватБанку: в меню «Добро» в Приват24, меню «Благодійність» у банкоматах і терміналах самообслуговування та через сайт dobro.privatbank.ua, де також можна ознайомитися зі звітами про роботу фонду.

 

Беремо і невідкладно допомагаємо!

 

 

Контакти прес-служби

Адреса головного офiсу:
01001, Україна м. Київ, вул. Грушевського, 1д.
press@privatbank.ua