ПриватБанк у партнерстві з Європейською Бізнес Асоціацією, OLX Україна та компанією Mastercard запустив нову освітню платформу PrivatBank Business Platform. Цей майданчик створено для навчання та розвитку підприємців.

 

На платформі вже можна зареєструватися та пройти курс “Школа експорту”. Він допоможе українським підприємцям, які хотіли б розширити свій бізнес та вийти на нові ринки збуту своєї продукції, почати експорт на ринки ЄС. Ця освітня ініціатива доступна для всіх підприємців, власників та представників малого та середнього бізнесу України на безкоштовній основі.

 

Чому варто долучитися?

- Дізнаєтесь більше про юридичні та податкові аспекти ведення бізнесу в різних європейських країнах. 

- Отримаєте практичні поради та інструменти для розвитку бізнесу на міжнародному ринку.

- Зможете зміцнити свої бізнес-зв’язки на міжнародному рівні.

 

“ПриватБанк  зацікавлений в тому, щоб в Україні збільшувалась кількість підприємців, а також прагне бути бізнес партнером, який допомагає зростати та розвиватися успішному бізнесу. Саме тому ми не лише створюємо сучасні та інноваційні продукти і сервіси для клієнтів, але й пропонуємо можливості для навчання та розвитку. “Школа експорту” – це сучасна навчальна програма, яка допоможе вам зростати як підприємцю і відкривати для свого бізнесу нові ринки збуту”, – зазначив член правління з корпоративного бізнесу та МСБ  Євген Заіграєв.

 

Клієнти ПриватБанку, пройшовши курс, зможуть також отримати додаткові можливості для розвитку свого бізнесу, зокрема спеціальні знижки та тарифи від банку на експортні операції.

 

“Українські підприємці прагнуть розвиватися, всупереч усім викликам сьогодення: згідно з дослідженням Mastercard SME Index, дві третини українських МСБ планують масштабувати свою справу. Ми в Mastercard упродовж багатьох років підтримуємо підприємців, запускаючи спеціалізовані фінансові продукти, сервіси та освітні ініціативи для розвитку бізнесу. І ми раді підтримати ініціативу PrivatBank Business Platform, яка надасть українським підприємцям нові знання та інструменти для розвитку своєї справи, масштабування бізнесу та виходу на міжнародні ринки”, — підкреслила Анна Онищенко, віцепрезидентка по роботі з клієнтами Mastercard в Україні та Молдові.

 

Надалі лінійка доступних в межах PrivatBank Business Platform навчальних програм  буде розширюватися.

Приєднуйтесь!

Контакти прес-служби

Адреса головного офiсу:
01001, Україна м. Київ, вул. Грушевського, 1д.
press@privatbank.ua