ПриватБанк - банк підприємців: на сьогодні свої рахунки в ПриватБанку мають понад 1 млн українських ФОП, а 62% з них постійно користуються рахунками та сервісами банку. 

 

Як повідомив Євген Заіграєв, член правління ПриватБанку з питань корпоративного бізнесу та МСБ, лише з початку війни з лютого 2022 року нові рахунки ФОП у ПриватБанку відкрили понад 320 тис підприємців, з них для понад 220 тисяч ФОП - це був перший бізнес.

 

“Стартувати власний бізнес з ПриватБанком швидко та зрозуміло, жодних паперів та бюрократії, - говорить Євген Заіграєв. - Рахунок в ПриватБанку відкриває доступ до найбільш просунутих в Україні банківських та допоміжних сервісів, які доступні через “Приват24 для бізнесу” з комп'ютера чи смартфону та допоможуть вести і розвивати власну справу”.

 

Серед нових клієнтів ПриватБанку ФОП жінок найбільше, ніж чоловіків - наразі співвідношення жінок і чоловіків підприємців становить 60% проти 40%. Найпопулярніші серед ФОПів бізнеси зараз - це роздрібна торгівля – 35%, ІТ – 9%, оптова торгівля та бухгалтерські послуги (по 8%) і транспортні послуги (5%).

 

Чверть з усіх працюючих ФОП, за даними статистики ПриватБанку, розташовані в Києві та області, кожний десятий український ФОП працює в Дніпрі та області, також найактивнішим регіоном підприємництва є Львівська область - там працюють 8% з усіх ФОПів країни.

Контакти прес-служби

Адреса головного офiсу:
01001, Україна м. Київ, вул. Грушевського, 1д.
press@privatbank.ua