У межах програми «Невідкладний донат. Допомога медзакладам та шпиталям України» ПриватБанк та його благодійний фонд передав комплект інструментів для хірургії та відсмоктувачі-аспіратори на суму 1 772 640 грн. Зокрема, новітні переносні системи активного дренажу для виведення рідини з грудної порожнини у післяопераційний період, що дозволяють пацієнтам якнайшвидше встати з лікарняного ліжка та продовжувати вести активне життя, що раніше було просто неможливим. Потужний акумулятор тримає дренаж зарядженим достатньо довго, а апарат сам повідомляє пацієнту про необхідність заряду.

 

"Велика вдячність ПриватБанку від адміністрації Національного інституту раку та безпосередньо колективу торакального відділення. Особливо дякуємо за найкращі в світі системи торакального дренажу. Вони є незамінними для пацієнтів, які потребують дренажу з грудної порожнини. Легкість, мобільність та потужність акумулятора в системі дозволяє пацієнту уникнути лікарняного ліжка, бути максим активним, та буквально повернутися до нормального життя, наскільки це дозволяє післяопераційний стан.” - говорить Заслужений лікар України - Борисюк Богдан Онуфрійович

 

Національний інститут раку став шостим для надання допомоги нейрохірургічним відділенням з дванадцяти запланованих. Метою проекту є підвищення якості та скорочення часу надання невідкладної нейрохірургічної допомоги, забезпечивши критично важливим обладнанням та інструментами медзаклади дванадцяти регіонів загальною сумою у 20 000 000 грн. 

 

Підтримати програму можна, зробивши донат за допомогою будь-якого із сервісів ПриватБанку: в меню «Добро» в Приват24, меню «Благодійність» в банкоматах та терміналах самообслуговування та через сайт dobro.privatbank.ua, де також можна ознайомитись зі звітами про роботу фонду.

 

Беремо і невідкладно допомагаємо! 



 



 

Контакти прес-служби

Адреса головного офiсу:
01001, Україна м. Київ, вул. Грушевського, 1д.
press@privatbank.ua