Благодійний збір “Свої діти” мав на меті допомогти маленьким українцям, які зазнали найбільшої втрати через військові дії - батьківської любові. Адже, піклування про дітей загиблих, полонених та зниклих безвісти героїв - наш суспільний обов’язок. 

 

До ініціативи приєдналась Міжнародна технологічна компанія Mastercard, подвоюючи кожний донат з картки Mastercard протягом одного з перших місяців ініціативи. За рік акції, спільними зусиллями, вдалося зібрати 20 000 000 грн.

 

З вересня минулого року понад 1 000 дітей наших захисників в різних куточках України відвідували різноманітні гуртки та курси. В програму входило навчання плаванню, програмуванню, малюванню, англійській мові, танцям та іншим позашкільним активностям. На завершення були організовані дитячі літні табори та відпочинок у Болгарії.

 

Усі діти досягли великих успіхів, але є історії, які особливо надихають. Так, підопічна ГО “Мрія дітей України” Аліса на старті проєкту робила лише перші кроки в танцях, і вже за півроку тренувань посіла 1 місце на Всеукраїнських змаганнях сучасного танцю, 2-ге місце у змаганнях із повітряної гімнастики та здобула Кубок премії “Kids Gravity Top 100 талановиті діти України”. Рішуча, талановита і  працьовита дитина проявила характер і досягла своїх цілей.

 

"Перш ніж пройти повз цей проєкт, задайте собі питання, що б ви зробили для своєї дитини? Чим би забезпечили, що організували б, які гуртки та секції обрали б? Які таланти та вподобання своїх дітей ви б підтримали? Щодо дітей, якими ми опікуємось, я задаю ті ж самі питання, які задаю собі як мама щодо своїх”, - каже очільниця ГО “Мрія дітей України”, радниця заступника Міністра оборони, членкиня Громадської Антикорупційної ради при Міністерстві оборони, волонтерка Дана Ярова.

 

"Ми маємо вибудовувати культуру суспільної вдячності тим, хто взяв на себе захист країни. Наші герої заплатили найвищу ціну, боронячи нас, і обов’язок українського суспільства - піклуватися про їх дітей. Ми пишаємося досягненнями наших діток і дякуємо кожному клієнту за кожну гривню підтримки. Разом ми - сила. Не забуваймо про це”, - керівник напрямку зі зв’язків з громадськістю та комунікацій ГО, Олеся Жулинська.

 

Підтримка дітей продовжується Благодійним Фондом “Мрія Дітей України”. Посприяти програмі можна, зробивши донат за допомогою застосунку Приват24 у меню «Добро» або через сайт dobro.privatbank.ua.

Контакти прес-служби

Адреса головного офiсу:
01001, Україна м. Київ, вул. Грушевського, 1д.
press@privatbank.ua