За перші дні від старту програм “Національний кешбек”  313 000 українців вже  відкрили в ПриватБанку спеціальні цифрові картки Mastercard «Кешбек «Зроблено в Україні». Ця картка дає можливість отримувати кешбек за купівлю вітчизняних товарів за державною програмою і додатковий 10% кешбек від ПриватБанку та Mastercard за розрахунки цією карткою.

 

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, для клієнтів ПриватБанку, які відкрили картку Mastercard «Кешбек «Зроблено в Україні», додатковий кешбек 10% в програмі лояльності «Привіт» у Приват24 нараховуватиметься на суму розрахунків цією карткою за оплати комуналки, квитків на транспорт, медичних послуг, мобільного зв’язку тощо. 


 

Оформити картку Mastercard «Кешбек «Зроблено в Україні», можна безкоштовно за кілька кліків у мобільному застосунку чи вебверсії Приват24. Після оформлення картки потрібно оновити застосунок Дія, вибрати послугу «Національний кешбек» і картку ПриватБанку для отримання коштів від держави.

 

Державна програма «Національний кешбек» стартувала 2 вересня 2024 року та надаватиметься за оплати платіжною карткою ПриватБанку (Картка для виплат, картка «Універсальна» тощо) товарів українського виробництва у продавців, зареєстрованих у програмі

 

Контакти прес-служби

Адреса головного офiсу:
01001, Україна м. Київ, вул. Грушевського, 1д.
press@privatbank.ua