ПриватБанк відкрив можливість українським розробникам, бізнесу та сервісним компаніям інтегрувати застосунок Термінал до інших застосунків та програмних рішень. Простий та зручний спосіб приймати безготівкові платежі дозволить розширити можливості цифрових клієнтських сервісів та економити ресурси на розробці власних програмних рішень.

 

Як повідомив керівник напрямку торгового еквайрингу ПриватБанку Сергій Макаренко, застосунок Термінал, що дозволяє приймати безготівкові платежі за допомогою звичайного смартфону, на сьогодні найкраще рішення на ринку та єдине, що працює з обома операційними системами Android та iOS. Відтепер найкращі цифрові сервіси будуть ще доступнішими будь якому бізнесу в Україні. 

 

Інтеграція мобільного застосунку Термінал буде корисною бізнесу, який використовує власну програму для продажу товарів або послуг і якому потрібен функціонал безготівкового приймання платежів з картки або електронного гаманця. Про те, як інтегрувати термінал у ваш застосунок чи програмний комплекс - тут https://privatbank.ua/handbook/sumishennya_zastosunok_terminal

 

Наприкінці жовтня минулого року Приватбанк запустив застосунок Термінал для iPhone. Україна стала третьою країною Європи та сьомою у світі, де можна використовувати iPhone у якості POS-терміналу. 

 

Контакти прес-служби

Адреса головного офiсу:
01001, Україна м. Київ, вул. Грушевського, 1д.
press@privatbank.ua